top of page
Zoeken

Parelcouscous met gebakken zalm

640 calorieën | 15 minuten bereiden


Voor 2 personen

Kook 150 gram parelcouscous zoals op de verpakking staat.


Meng vervolgens in een kom:

Klein gesneden: 10 cherrytomaatjes, 1/3 komkommer, 10 olijven, 1 sjalotje, 2 teentjes knoflook, paar blaadjes munt met 2 el extra vierge olijfolie.


Rul de parelcouscous met een vork los en voeg toe aan het groenten mengsel. Breng op smaak met zout en peper.


Bak in 5 minuten aan beide zijden, in beetje olijf 2 zalmootjes van elk 100 gram.


Meng ondertussen 4 el Griekse yoghurt met 1 uitgeknepen teentje knoflook, zout, peper en bieslook.


Schep de parelcouscous op een bord en leg daar de zalm op en top af met de kwark saus.


Eet smakelijk 😋



11 weergaven0 opmerkingen

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page