top of page

Spaghetti Arrabiata met Garnalen

  • 6 jun
  • 1 minuten om te lezen

400 calorieen | 20 minuten bereiden.

Spaghetti Arrabiata met Garnalen
Spaghetti Arrabiata met Garnalen

Voor 2 personen:

  • 150 gram spaghetti

  • 150 gram schoongemaakte reuzegarnalen

  • 200 gram cherrytomaatjes, gehalveerd

  • 2 eetlepels olijfolie

  • 2 theelepels chilli flakes op olie

  • 1 middelgrote uit, fijngesnipperd

  • 3 teentjes knoflook, fijngesnipperd

  • Naar smaak: zout, peper, basilicum, oregano


Kook de spaghetti zoals op de verpakking staat.


Verhit de olie en fruit hierin de ui en knoflook. Wanneer deze glazig worden, voeg de garnalen toe en bak kort mee (totdat ze roze zijn). Haal dan de garnalen uit de pan en voeg de tomaten, chili olie en kruiden toe aan de uien en knoflook. Zet vuur hoog, zodat tomaten helemaal zacht worden. Af en toe roeren.


Giet de spaghetti af en voeg toe aan tomatenmengsel.


Verdeel over 2 borden en garneer met de parmezaanse kaas.


Eet smakelijk! 😋


 
 
 

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page