Zoeken
  • Mira de Bruin

Parelcouscous met babyasperges en garnalen

450 calorieën | 15 minuten bereiden



Voor 4 personen:

250 gram parelcouscous

300 gram grote garnalen, gepeld

300 gram groene babyasperges gehalveerd

2 sjalotjes gesnipperd

4 teentjes knoflook, uitgeperst

1 rode peper in ringetjes

4 el olijfolie

1 groenten bouillionblokje

zout en peper naar smaak


Kook de parelcouscous zoals op de verpakking staat. Doe het bouillonblokje erbij.

Verhit 2 el olijfolie in de wok en roerbak de groenten, met uitzondering van de knoflook, voor ongeveer 5 minuten.

Haal de groenten uit de pan doe de overige 2 el olijfolie in de pan. Bak de garnalen, samen met de knoflook op hoog vuur in circa 5 minuten rood/bruin. Doe de groenten er weer bij en roer door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.

Schep de parelcouscous op de borden en leg daar het groenten-garnalen mengsel naast.

Eet smakelijk! 😋


#vis #garnalen

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven