450 calorieën | 15 minuten bereiden
Voor 4 personen:
250 gram parelcouscous
300 gram grote garnalen, gepeld
300 gram groene babyasperges gehalveerd
2 sjalotjes gesnipperd
4 teentjes knoflook, uitgeperst
1 rode peper in ringetjes
4 el olijfolie
1 groenten bouillionblokje
zout en peper naar smaak
Kook de parelcouscous zoals op de verpakking staat. Doe het bouillonblokje erbij.
Verhit 2 el olijfolie in de wok en roerbak de groenten, met uitzondering van de knoflook, voor ongeveer 5 minuten.
Haal de groenten uit de pan doe de overige 2 el olijfolie in de pan. Bak de garnalen, samen met de knoflook op hoog vuur in circa 5 minuten rood/bruin. Doe de groenten er weer bij en roer door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
Schep de parelcouscous op de borden en leg daar het groenten-garnalen mengsel naast.
Eet smakelijk! 😋
Comments