top of page
Zoeken

Kabeljauw uit de oven met couscous

Voor 4 personen:

Voor de kabeljauw:

2 grote uien,

2 tenen knoflook,

1 grote puntpaprika,

70 gram tomatenpuree,

2 blikken tomatenblokjes,

300-400 gram verse kabeljauw,

Zout,

Peper,

Paprikapoeder,

Peterselie,

Geraspte

Kaas,

Olijfolie.

Roerbak de in stukjes gesneden uien, knoflook en paprika. Als deze zacht zijn, roerbak dan de tomatenpuree even mee. Voeg de tomatenblokjes en kruiden toe. Doe beetje olie in ovenschaal en leg daar de vis in. Bestrooi met zout en peper. Giet hierop het tomaten mengsel en bestrooi met geraspte kaas. Zet voor 25 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.


Voor de couscous:

200 gram couscous,

2 lente-uitjes,

1/3 komkommer,

1 Charlotte,

1 teentje knoflook,

Klein blikje mais,

Eventueel beetje geitenkaas, Citroenolijfolie,

Zout,

Peper.


Bereid de couscous zoals op de verpakking staat. Snij alle ingrediënten in zeer kleine stukjes. Doe daar 3 el van de olie en de zout en peper toe. Als de couscous klaar is, roer deze even los met een vork en meng het groenten mengsel erdoor.


Eet smakelijk!



41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page