top of page
Zoeken

Spaghetti Arrabbiata


450 calorieën | 10 minuten bereiden


Voor 2 personen:

150 gram spaghetti, blikje (400 gram) gepelde tomaten, 1 grote ui gesnipperd, 2 teentjes knoflook uitgeperst, 2 (of 1 🥵) rode pepers in dunne ringen waarvan de zaadlijsten verwijderd, zwarte peper, 1 el gedroogde oregano, 1 theelepel suiker, 2 el olijfolie, 1/2 el chili-olie (ik kook zoutloos, maar dat kan je natuurlijk toevoegen), veldsla.


Kook de spaghetti zoals op de verpakking staat. Verhit de olijfolie in een wok en fruit hierin de ui, knoflook en pepers. Wanneer deze licht bruin zijn, voeg dan alle andere ingrediënten (behalve de veldsla) toe. Meng de gekookte spaghetti bij het tomatenmengsel. Schep op bord en top af met de veldsla.


Eet smakelijk. 😋


43 weergaven0 opmerkingen

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page