575 calorieën | 15 minuten bereiden
Voor 3 personen
Kook 150 gram rijst, volgens de verpakking. Eventueel snufje zout toevoegen.
Pel 400 gram reuzen garnalen en dep deze droog.
Fruit 1 gesnipperde ui en 3 uitgeknepen teentjes knoflook in 2 eetlepels zonnebloemolie glazig. Voeg hier 70 gram rode currypasta aan toe en bak even mee. Voeg vervolgens de garnalen en 300 gram in stukjes gesneden bimi toe (andere oosterse roerbakgroenten is ook prima.). Roerbak dit totdat de garnalen roze zijn gekleurd. Giet hier 250 ml kokosmelk aan toe en laat zachtjes pruttelen voor ongeveer 7 minuten.
Schep de curry-garnalen op een bord en top af met verse koriander. (Als je koriander niet te pruimen vindt, is platte peterselie een prima vervanging.) Serveer de rijst er apart bij.
Eet smakelijk! 😋
Heerlijk. Ga ik zeker maken.