top of page
Zoeken

Oosterse kabeljauw met peultjes en paksoi

Voor 2 personen:

Leg 200 gram kabeljauw(haasjes) in een ovenschaal. Meng 2 el zoete ketjap met 2 el honing en beetje water los. Voeg daar 2 cm gember in stukjes en 2 uitgeknepen tenen knoflook bij. Eventueel een rode peper in ringen (had ik niet meer in huis).

Verdeel het ketjap mengsel over de kabeljauw. Snij 1 prei in dunne ringen en leg daarbij. Zet voor een paar uur in koelkast. Af en toe marinade over vis sprenkelen. Verwarm oven voor op 200 garden. En zet vis in oven voor 15-20 minuten.

Kook rijst zoals op verpakking staat. Verhit 4 el sesamolie in wok en roerbak hier 200 gram peultjes bij en 1 gesneden paksoi. Voeg later 1 uitgeknepen teen knoflook, zout en peper toe. Leg groente op bord en leg daar de vis op. Giet er wat sap van het vismengsel overheen en serveer de rijst apart erbij. Bereiden: 20 minuten. Wachten 2-4 uur.


Eet smakelijk!

54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page