top of page

Lasagne van spinazie en kastanje champignons

  • 6 apr 2022
  • 1 minuten om te lezen

350 calorieën | bereiden: 15 minuten; wachten: 40 minuten


Voor 4 personen:

400 gram gewassen spinazie

300 gram kastanje champignons in plakjes

1 grote uit gesnipperd

1 fijngehakt teentje knoflook

1 zakje bechamelsaus

4 el geraspte Parmezaanse kaas

4 el olijfolie, zout, peper

6 lasagne bladen

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Verhit 3 el olijfolie in een hapjespan en fruit daarin de ui en knoflook. Voeg de spinazie toe en laat slinken. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep alles vervolgens in een vergiet en druk het vocht eruit.

Bak vervolgens de champignons in de pan (eventueel beetje extra olijfolie) en zet deze apart.

Bereid de bechamelsaus zoals op de verpakking staat.

Doe 1 el olijfolie in ovenschaal en lag daarop 3 bladen lasagne. Leg daarop de helft van de spinazie en de helft van de champignons. Herhaal dit nog een laag. Giet vervolgens de bechamelsaus hierover en verdeel de kaas over de saus.


Zet voor 40 minuten in de oven.

Eer smakelijk!




 
 
 

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page