Bereiden: 15 minuten. Calorieën: 600
Voor 4 personen:
- 200 gram couscous
- 4 x 100 gram zalmmoten - 1/3 komkommer fijn gesneden
- 1 grote tomaat zonder zaadlijsten, fijn gesneden
- 8 Olijven in kwartjes
- 1 Charlotje fijn gesneden. - 3 teentjes knoflook, uitgeperst
- sap van 1/2 citroen
- Thijm, peterselie, koriander, paprikapoeder, zout, peper
- 5 el extra vierge olijfolie
- 2 el normale olijfolie
- 100 ml magere kwark
- 1/2 komkommer gerasp
- Aromat
Bereid de couscous zoals op de verpakking staat. Meng alle groenten, citroensap en kruiden met de extra vierge olijfolie. Rul met een vork de couscous los en roer het groentemengsel erdoor.
Meng de geraspte komkommer met de kwark, aromat en zout en peper.
Bak de zalm in de normale olijfolie in 5 minuten gaar. Zout en peper naar smaak.
Eet smakelijk. 😋
Comments