450 calorieën | 15 minuten bereiden
Voor 4 personen:
200 gram falafel, 250 gram couscous, 100 gram magere kwark, 1/2 komkommer in heel kleine stukjes, 9 cherrytomaatjes in kwartjes, 1 charlotje gesnipperd, verse munt, verse koriander, 2 teentjes uitgeknepen knoflook, 3 el extra vierge olijfolie, 1 el normale olijfolie, 1/2 komkommer in reepjes, 1 paprika in reepjes, 4 radijzen in plakjes, aromat, peterseli, zout, peper.
Bereid de couscous zoals op de verpakking staat.
Meng in een kom de stukjes komkommer, cherrytomaatjes, charlotje, munt, koriander, knoflook met de extra vierge olijfolie. Breng op smaak met zout en peper. Meng dit mengsel door de couscous wanneer deze klaar is.
Meng wat peterselie, aromat, zout en peper door de kwark.
Bak de falafel in de normale olijfolie in een paar minuten bruin.
Verdeel de couscous over de borden en leg daar de overige producten naast.
Eet smakelijk!
Comments