top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMira Overkleeft - de Bruin

Pasta met gegilde groenten en mozzarella

580 calorieën | 10 minuten bereiden, 30 minuten wachten.

Voor 2 personen

150 gram pasta (penne), 400 gram ovengroenten, 3 tenen fijngehakte knoflook, 1 grote ui, gesneden in ringen. 120 gram mozzarella, 2 eetlepels olie. Zout, peper, Italiaanse kruiden mix, knoflookpoeder, paprikapoeder, verse basilicum.


Verwarm de oven voor op 200 graden.

Verdeel de ovengroenten op keukenpapier op een bakplaat en meng de olie en de kruiden hierdoor, met uitzondering van de basilicum. Zet voor 30 minuten in de oven, waarvan de laatste 10 minuten onder de grill.


Kook de pasta zoals op de verpakking staat. En giet af.


Meng de groenten met de pasta. Verdeel de mozzarella daarover en top af met de verse basilicum.


Eet smakelijk. 😋



40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page