top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMira de Bruin

Lasagne van aubergine

Voor 4 personen:

2 aubergines. 1 kilo trostomaten. 1 blik gepelde tomaten en 1 klein blikje tomatenpuree. 1 grote gesnipperde ui, 2 uitgeperste teentjes knoflook. Zout, peper, oregano, basilicum, olijfolie, geraspte kaas. Volkoren stokbrood.

Was de aubergines en snij in dunne plakken. Besprenkel met olijfolie, zout en peper en leg op bakplaat op bak papier. Zet voor 15 minuten in voorverwarmde oven van 200 graden. Fruit ui en knoflook in olijfolie. Voeg alle tomatenspul erbij en laat ongeveer 5 minuten prutten. Voeg kruiden naar smaak toe. Doe tomatenmengsel in ovenschaal daarover beetje geraspte kaas, dan laagje aubergine en herhaal dit. Bovenop nog wat kaas Dan voor 10 minuten onder de grill. (Of oven). Lekker met volkoren stokbrood. Vegetarisch was nog nooit zo lekker! Bereiden: 20 minuten.


Eet smakelijk!

#vegatarisch #Lasagna #veggie

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page