top of page
Zoeken

Fuck Law of Attraction

Bijgewerkt op: 6 jun. 2022


Fuck Law of Attraction

Jeuk krijg ik ervan. Manifesteren door je “limiting beliefs” aan de kant te gooien. Aantrekken wat je wilt door overal dankbaar voor te zijn. Krijg je niet wat je wilt? Dan vertrouw je niet in het universum. Me hoelaheetje!


Het gemak waarmee gesuggereerd wordt dat het leven maakbaar is. En zelfs een stap verder: het leven naar jouw wensen inrichten is gemakkelijk als je maar de wetten van aantrekking toepast.


Heb je een kut leven? Dan ligt dat aan jezelf.

Dan heb je vast onvoldoende ge-ohmmmm-d, ben je te lui geweest om elke ochtend om 05.00 uur in een ijsbad te gaan zitten of hecht je je teveel aan dat dure horloge.


Wat nu als we dat vertrouwen in het universum even loslaten en gaan vertrouwen in ons zelf? Wat nu als we het perfecte plaatje niet hoeven na te streven en gaan accepteren dat pijn bij het leven hoort? Wat nu als we kappen met hopen dat de externe wereld ons goed gezind is en als de sodemieter aan de gang gaan onze eigen interne wereld te onderzoeken?


Shit!


Dan moet je wellicht erkennen dat je spiegelbeeld er toch echt anders uitziet dan je altijd had gedacht, gehoopt of je voordoet. Dat je inderdaad materialistisch bent ingesteld, of snel jaloers, of ontevreden of koppig of moeite hebt om je fouten te erkennen, of snel een vinger naar de ander wijst.

Maar misschien nog wel het meest lastige: je zal de verantwoordelijkheid en consequenties moeten dragen voor al je gedachtes en acties.


Au! Dat doet pijn.


Je kan de pijn uit de weg gaan door het universum te blijven aanbidden. Je kan de pijn ook omarmen en zien als groeipijn. Dan kan je starten met transformatie vanuit acceptatie.


Hoe tof is het dat je mag accepteren dat je niet perfect bent en nooit perfect hoeft te worden. Vanuit die acceptatie zie je mogelijkheden. En dan ontdek je dat jij jezelf kan ontwikkelen omdat je goed genoeg bent om beter te worden. Persoonlijk leiderschap kan pakken omdat je het waard bent te worden wie je bent.

Volgens mij is dat de definitie van succes!


Daar heb je het universum niet voor nodig. daar heb je jezelf voor nodig.


Met misschien een beetje hulp.


X

Mira


PS: Wil jij die hulp aanvaarden? Dan wil ik je graag uitnodigen voor ons live event Jouw Lijf | Jouw Leven op 26 juni 2022 in Amsterdam. Dit event wordt vaak vergoedt vanuit de aanvullende ziektekosten verzekering. Wil jij hier meer over weten? Reageer dan even met: Vergoeding, via het contact formulier of door mij een whatsapp te sturen via deze site.52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page