Geluk! » Wij lossen jouw afslankproblemen op!

Blijvend slank! Ook over 10 jaar!

Je zegt dat jouw overgewicht niet belangrijk voor je is, terwijl je er ELKE DAG mee bezig bent.

Begint jouw overgewicht nu irritant te worden?

Een paar jaar geleden deed je even heel streng en vlogen de kilo’s eraf. Nu niet meer. Een paar jaar geleden vond je jezelf slank met maatje 36/38, nu voel je je slank met maatje 40/42. Een paar jaar geleden deed je nog sexy lingerie aan voor je partner, nu doe je het licht uit.

En dan heb ik het nog niet eens over de mentale belasting. Niet dat je daar onder gebukt gaat. Tenminste dat denk je, maar in je onderbewuste groeit je onzekerheid. Groeit het idee dat je nooit meer zo sexy zal zijn. Ga je geloven dat een maatje meer bij je leeftijd hoort. Praat je jezelf aan dat dat strakke jurkje ook meer voor die jonge meiden is. En terwijl je onzekerheid groeit, neemt je aantrekkelijkheid af. 

En dus probeer je weer dat nieuwe dieet...

STOP met diëten, stress, frustratie en valse beloftes!

Stel nu dat je zonder dieet kan afslanken. Zodat de rest van je gezin er niets van hoeft te merken en belangrijker: dat jij ook normaal kan blijven eten, en zonder schuldgevoel af en toe dat glas wijn kan drinken.

Stel nu dat je gaat afslanken samen met een groep gelijkgestemden die hetzelfde (hebben) ervaren als jij. En daarom en daardoor een steun en motivatie kunnen zijn.

Stel nu dat het afslanken zo leuk wordt gemaakt met spellen en prijzen en positieve bekrachtiging, dat volhouden een makkie wordt. Het hele afslank proces een feestje.

Stel nu dat je tijdens dat proces jezelf gaat leren kennen. Je relatie met eten. Je valkuilen. Je plezier. Je strijd. En dat je daarom weet waarom je werkelijk wil afvallen. Dat je ontdekt wat de doelen achter de kilo’s zijn. En omdat je dit weet ga je ook afvallen. Zoveel als jij wilt.

Dat kan me Fitspel!