top of page
Genieten van een stukje pizza

VOLHOUDEN

Fysiek Slank & Mentaal Sterk 

door Persoonlijk Leiderschap | GRATIS 5-daagse video training + live webinar in
maart 2023 (exacte datum volgt)

432 mensen gingen je voor!

'Tijdens deze 5-daagse video training en het live webinar heb ik meer inzicht gekregen in het waarom van mijn overgewicht en hoe ik dat kan aanpakken dan de ruim 30 jaar dat ik aan het diëten ben.'

Ontdek welke belangrijke rol emotie speelt bij jouw (over)gewicht.

Ontdek dat het krijgen van een gezonde relatie met voeding, start bij het krijgen van een gezonde relatie met jezelf.

Ontdek dat intrinsieke motivatie helemaal niet beter is dan extrinsieke motivatie.

Ontdek dat Fysiek Slank & Mentaal Sterk worden helemaal niet gaat over kilo's of diëten, maar over de vraag: wie wil jij worden?

Je kan direct met de 5-daagse videotraining starten.

Ontdek tijdens de live webinar op 10 januari van 19.30 - 21.00 uur dat ook jij kan stoppen met diëten en Fysiek Slank & Mentaal Sterk kan worden!

Kosten: GRATIS 

jojo afbeelding

Fysiek Slank & Mentaal Sterk worden heeft weinig met diëten te maken en
alles met JOU en jouw gedrag.

Mira vertelt
Mira is founder van Fitspel en vertelt je graag wat over de 5-daagse

Been there, done that...

Thuis werd ik liefdevol (?) het patatje genoemd. 

Afvallen en even hard weer aankomen heeft ruim 20 jaar mijn leven beheerst. Toen ik 25 jaar geleden begon met mensen begeleiden met afvallen, kwam ik erachter dat men altijd een beperkte motivatieduur hebben. Met als resultaat dat ze uiteindelijk weer terug bij af waren. Ik herkende dat ook bij mijzelf. Ik vond mezelf een zwakkeling en dacht dat het aan mijn discipline lag...

Totdat ik, zo een 10 jaar geleden mij ging verdiepen in coaching en hoe ons brein werkt met betrekking tot gedrag. Ik kwam erachter dat blijvend slank worden zo weinig met wilskracht, zelfdiscipline en motivatie te maken heeft en alles met hoe jij jezelf ziet. 

Inmiddels heb ik ruim 2000 mensen mogen begeleiden een betere versie van zichzelf te worden. Vanuit ontspanning en zelfwaarde. Acceptatie van zelf is niet het eindstation, maar juist het beginpunt om blijvend slank te worden.

Het is mijn passie jou ook te laten ervaren dat blijvend slank worden weinig met kilo's en dieten te maken heeft en alles met emotie en gedrag.

Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten tijdens de webinar VOLHOUDEN!

Mira | Founder Fitspel.

Wat anderen zeggen

review
review
review
review

Hoe ziet het programma eruit?

Ter voorbereiding aan de webinar, ontvang je een 5-daagse videotraining per mail.
Per dag zit daar een opdracht bij, deze mag je naar mij mailen voor persoonlijke feedback! 
Door deze opdrachten echt uit te voeren, zal je ontdekken dat je veranderenergie positief beinvloed wordt! 

De webinar VOLHOUDEN duurt 1,5 uur. Tijdens deze webinar doorlopen we het Fitspel Wiel. Deze bestaat uit 4 pijlers:

Wie ben ik | Identiteit
Om blijvend slank te worden is het belangrijk te ontdekken hoe je bent gevormd, wie je nu bent en hoe jouw ideale zelf eruit ziet.
Wie wil ik worden | Emotie
Voor echte transformatie is het belangrijk jezelf af te vragen waarom je doet wat je doet. Je kan de kern van het probleem (weer aankomen, nadat je bent afgevallen) alleen aanpakken als je weet hoe die is ontstaan. Om je vervolgens af te vragen waarom je de moeite zou doen om te worden wie je wilt worden.
Wat moet ik doen | Actie
Vraag niet wat je allemaal moet doen. Vraag je af wat je werkelijk kan doen. En onderzoek welke hulpbronnen er zijn om ook echt tot actie over te gaan.
Hoe houd ik vol | Leiderschap
Blijvend slank, betekend de rest van je leven... hoe ontwikkel jij jezelf om dit te realiseren? We gaan het hebben over verantwoordelijkheid, mindset, discipline en altijd uphill gaan.

 

Fitspel Formule
Pasen en eten

Snel resultaat? Doe dan niet mee! Blijvend resultaat? Doe dan wel mee!

'Ik heb al zoveel geprobeerd, waarom zou dit wel werken?'

Dit werkt, omdat onze methode totaal anders werkt dan wat jij al die jaren hebt gedaan. Hoewel voeding en bewegen belangrijk zijn bij afvallen, is dat geen garantie voor succes voor de lange termijn. Onze methode werkt niet met een extern hulpmiddel zoals een dieet of sportprogramma. Onze methode gaat uit van een intern hulpmiddel, namelijk JIJ!

'Ik heb weinig energie om weer wat nieuws te proberen."

Dat snappen wij. Maar weinig energie krijg je door iets te doen wat niet leuk is en weinig resultaat oplevert. Heb jij nu het gevoel weinig energie te hebben om af te vallen (en blijvend slank te worden), dan heeft dat hoogst waarschijnlijk te maken met jouw negatieve dieet ervaringen uit het verleden. Wij gaan ons tijdens deze webinar bezig houden met JOU. Zodat jij gaat ontdekken waartoe jij in staat bent. En wij kunnen je 1 ding zeggen: dat kost geen energie, dat geeft je energie!

'Waarom wordt de webinar VOLHOUDEN gratis aangeboden?'
Ondanks dat je al jaren bezig bent met je gewicht, je tientallen diëten hebt gedaan, je leeftijd nu ook een rol speelt en jij eigenlijk niet meer gelooft dat ook jij het lichaam kan krijgen waarin jij je vrij voelt, ben ik ervan overtuigd dat jij dat wel kan! Dat betekend: werken aan jezelf, in plaats van aan een dieet.  In de praktijk heb ik gemerkt dat mensen geen idee hebben wat de Fitspel Methode inhoud. Daarnaast geloof ik meer in ervaring dan in vingertje-wijzen. Ik bied de webinar gratis aan om jou praktisch te laten ervaren dat jij ook blijvend slank kan worden. Zie het als een super waardevolle introductie. Gewoon omdat ik het jou gun je in je kracht te voelen!

bottom of page