Genieten van een stukje pizza

VOLHOUDEN!

Afvallen & Slank Blijven

5-daagse minitraining, inclusief live coaching

Let op! Voor dames die nu eens echt BLIJVEND slank willen worden, zonder dieet, stress en frustratie...

Gefrustreerd als je weer aankomt, nadat je zo je best had

gedaan om af te vallen?

Dit zijn de cijfers:
 

 • 2 diëten per jaar | 95% komt weer aan

Klaar om hiermee te kappen?

 

 

 

 

Wat je gaat ontdekken tijdens de 5-daagse:

 • Dat blijvend slank worden weinig te maken heeft met 'gewoon minder eten en meer bewegen'.

 • Leren wat een gezonde relatie hebben met voeding en jezelf werkelijk betekend. 

 • Ontdekken hoe je de motivatie AAN houdt om jouw nieuwe leefstijl voor de rest van je leven vol te houden.

 • Ontdekken dat je kan afslanken en slank blijven met plezier en inzichten (i.p.v. stress en frustratie)..

De eerstvolgende 5-daagse is van 16 t/m 20 mei.

Kosten: GRATIS!

Afvallen & Blijvend Slank worden heeft weinig met diëten te maken en alles met JOU en jouw gedrag.

mira 1_edited_edited.png

Been there, done that...

Thuis werd ik liefdevol (?) het patatje genoemd. 

Afvallen en even hard weer aankomen heeft ruim 20 jaar mijn leven beheerst. Toen ik 25 jaar geleden begon met mensen begeleiden met afvallen, kwam ik erachter dat men altijd een beperkte motivatieduur hebben. Met als resultaat dat ze uiteindelijk weer terug bij af waren. Ik herkende dat ook bij mijzelf. Ik vond mezelf een zwakkeling en dacht dat het aan mijn discipline lag...

Totdat ik, zo een 10 jaar geleden mij ging verdiepen in coaching en hoe ons brein werkt met betrekking tot gedrag. Ik kwam erachter dat blijvend slank worden zo weinig met wilskracht, zelfdiscipline en motivatie te maken heeft en alles met hoe jij jezelf ziet. 

Inmiddels heb ik ruim 2000 mensen mogen begeleiden een betere versie van zichzelf te worden. Vanuit ontspanning en zelfwaarde. Acceptatie van zelf is niet het eindstation, maar juist het beginpunt om blijvend slank te worden.

Het is mijn passie jou dat ook te laten ervaren.

Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten tijdens de 5-daagse minitraining VOLHOUDEN!

Mira | Founder Fitspel.

Ingrid vertelt
Ingrid deed mee met de 5-daagse, bekijk hoe zij deze heeft ervaren.

Mira vertelt
Mira is founder van Fitspel en vertelt je graag wat over de 5-daagse

Genieten van een stukje pizza

Ja! Ik wil ontdekken dat ik blijvend slank kan worden!

 • Ga de uitdaging aan met gelijkgestemden!

 • Doe mee met de online interactieve Coach sessies, elke avond om 20.00 uur.

 • De coach sessies zijn online, dus lekker meedoen vanaf jouw bank! 

 • Mocht je een avond niet kunnen; geen probleem! de coach sessies zijn later terug te bekijken.

 • Je ontvangt per dag een challenge, zodat je direct het geleerde kan toepassen. We bespreken de opdrachten tijdens de coachsessies en je ontvangt persoonlijke feedback. 

 • Datum: van 16 t/m 20 mei.

Succes behalen met BLIJVEND slank worden, maar hoe?

'Ik heb al zoveel geprobeerd, waarom zou dit wel werken?'

Dit werkt, omdat onze methode totaal anders werkt dan wat jij al die jaren hebt gedaan. Hoewel voeding en bewegen belangrijk zijn bij afvallen, is dat geen garantie voor succes voor de lange termijn. Onze methode werkt niet met een extern hulpmiddel zoals een dieet of sportprogramma. Onze methode gaat uit van een intern hulpmiddel, namelijk JIJ!

'Ik heb weinig energie om weer wat nieuws te proberen."

Dat snappen wij. Maar weinig energie krijg je door iets te doen wat niet leuk is en weinig resultaat oplevert. Heb jij nu het gevoel weinig energie te hebben om af te vallen (en blijvend slank te worden), dan heeft dat hoogst waarschijnlijk te maken met jouw negatieve dieet ervaringen uit het verleden. Wij gaan ons tijdens deze 5-daagse bezig houden met JOU. Zodat jij gaat ontdekken waartoe jij in staat bent. En wij kunnen je 1 ding zeggen: dat kost geen energie, dat geeft je energie!

'Ik kan niet alle avonden meedoen, heeft het dan wel zin?'

Als we eerlijk zijn, zal je de meeste waarde halen uit deze 5-daagse wanneer je wel actief mee kan doen. Want resultaat haal je niet door iets te willen, maar vooral door wat te doen! Maar mocht je de opdrachten wel uitvoeren en een keer een live coachsessie missen, dan kan je deze later nog terugkijken, wanneer het jou uitkomt. 

'Waarom wordt de 5-daagse gratis aangeboden?'
Ondanks dat je al jaren bezig bent met je gewicht, je tientallen diëten hebt gedaan, je leeftijd nu ook een rol speelt en jij eigenlijk niet meer gelooft dat ook jij het lichaam kan krijgen waarin jij je vrij voelt, ben ik ervan overtuigd dat jij dat wel kan! Dat betekend: werken aan jezelf, in plaats van aan een dieet.  In de praktijk heb ik gemerkt dat mensen geen idee hebben wat de Fitspel Methode inhoud. Daarnaast geloof ik meer in ervaring dan in vingertje-wijzen. Ik bied de 5-daagse dus gratis aan om jou praktisch te laten ervaren dat jij ook blijvend slank kan worden. Zie het als een super waardevolle introductie. Gewoon omdat ik het jou gun je in je kracht te voelen!

Wat anderen zeggen

5daagse 8.jpg
5daagse 6.jpg
5daagse 2.jpg
5daagse 5.jpg

Hoe werkt het?


 • Na aanmelding ontvang je een bevestiging per mail, met daarin de nodige informatie voor een prettige deelname.

 • We vragen je al aan te melden voor de besloten Facebook groep: Slank door Persoonlijk Leiderschap, waar je de live coach sessies tot zondag 22 mei kan terug vinden. En in de tussentijd gelijkgestemden ontmoeten! 

 • Elke ochtend ontvang je per mail het onderwerp (en de deelname link) voor de avond tijdens de live coaching. Het is handig om daar vooraf over na te denken, zodat je relevante vragen kan stellen tijdens de coach sessie. 

 • Tijdens de live coach sessie vertel ik de opdracht van de dag. Je mag deze uitwerken en voor de volgende dag 20.00 uur naar mij mailen voor feedback. 

 • We sluiten de 5-daagse af met een allesomvattende masterclass. Hier komen de 4 dagen samen en ontdek je het geheel. Tijdens de masterclass verloot ik de winnaar van het boek Afvallen is K#t van Carlo Kool en doe ik je een mooie aanbieding.