Geluk! » Start! » Transformation day

'Ook ik struggel, sinds de geboorte van mijn kinderen met mijn gewicht. Ik probeer maar wat, ik verzin van alles. Maar het enige dat helpt is Mira en haar mindset. Niet altijd eenvoudig. Ik kom mezelf vaak tegen, maar de community, de online Q&A, de motivatie in cmbinatie met Mira's warme hart, zijn tot nu het enige dat mij hielp met kilo's te verliezen en zelfvertrouwen te winnen.'

- Sofie, 45 jaar / verloskundige

 

Tijdens de Transfomation Day ontdek je dat ook jij blijvend kan afslanken.

De dag wordt geleid door Mira; lifecoach, leefstijlcoach, docente met ruim 25 jaar ervaring in de afslankbranche.


Honderden mensen hebben inmiddels mee gedaan met de Kickstart Afslank Challenge en  alle deelnemers hebben een gemeenschappelijk probleem: ze hebben moeite een gezonde leeftsijl vol te houden. Is dit ook herkenbaar voor jou?


Iedereen weet hoe je moet afvallen, maar bijna niemand weet hoe je het kan volhouden.

En daarom wil ik je uitnodigen voor deze Transformation Day. Om te ontdekken dat diëten zinloos is, om in  te zien dat ook jij je droomlichaam kan realiseren en aan het eind van de dag ga jij naar huis met een persoonlijk actieplan.


Waarom Transformation Day?

De wetenschap dat  diëten zinloos is.

Je hebt ontdekt wat jij weet van diëten, voeding en jouw lichaam. En je ziet in dat diëten het probleem van overgewicht in stand houd. Afslanken zonder diëten is mogelijk! Wij gaan je vertellen hoe.

De ervaring dat jij je droom lichaam kan realiseren. 

Door in te zien, wie jij was en wie jij bent, zal je ontdekken wie jij kan worden.

Jouw lichaam is een weerspiegeling van jezelf.

Een persoonlijk actieplan.

We geven je niet alleen inspiratie, maar direct toepasbare inzichten die ervoor zorgen dat je gaat afslanken. Met jouw persoonlijk actieplan weet je hoe je het anders afslanken moet gaan aanpakken. 


De eerstvolgende Transformation Day zal plaats vinden op zaterdag 30 maart 2019 in Diemen of Amsterdam. Tijd: 10.00 - 14.00 uur. Inclusief koffie, thee, water en een gezonde lunch. Je ontvangt tevens een werkboek voor je persoonlijke actieplan. 

Kosten, inclusief alles: € 50,=

Let op: met kortingscode (TRANS2019) 50% korting!

(Deze kortingcode is geldig tot 1 maart aanstaande.)