Yes! » Start! » Kickstart afslank challenge

Dank je wel voor deze fantastische challenge! Mijn grootste inzicht: 'Bereid je voor het afslanken net zo goed voor als voor een vakantie. En ervaar het als net zo leuk!'

- Linet, deelneemster

Je wilt wel afslanken, maar je weet niet waar je moet beginnen. Daarbij vind jij afslanken heel vervelend, frustrerend en stressvol. 

Met deze gratis Kickstart Afslank Challenge ga je ontdekken dat afslanken ook op een andere manier kan. Op een positieve manier!


 

Hey hallo, mijn naam is Mira, founder van Fitspel en leefstijl- lifecoach en voedingdocent. Met deze challenge wil ik je laten ervaren dat afslanken ook anders kan. Ik ken uit eigen ervaring jouw strijd met je gewicht. Het is daarom super dat je mee gaat doen!

 


Waarom zou je meedoen met de Kickstart Afslank Challenge?

Om te ontdekken dat ook jij stressvrij kan afslanken.

 

Om te ontdekken wat jouw (belemmerende) overtuigingen zijn over afvallen.

Om te ondekken dat afvallen en van het leven genieten, prima samen gaan.

 


Het jurkje dat nu te strak zit, kan jij straks weer aan! Winkelen wordt weer leuk!

Je zelfvertrouwen groeit!

 


Dank je wel Mira, ik vond het echt nuttig! Ik heb alle opdrachten gedaan en ben al wat afgevallen. Vond met name de SMART opdracht inzichtelijk, goed om even super expliciet doelen uit te werken. 

- Thalien, deelneemster


Afslanken kan op een andere manier.

Vroeger vond ik afvallen heel erg vervelend. Ik mocht niets, terwijl anderen maar konden eten wat ze wilden. Feestjes werden minder leuk. Ik voede mij onzeker tussen al die slanke vriendinnen. Ik was mij steeds bewust van het truitje dat steeds tussen mijn vetrollen zat. 

Tientallen dieten heb ik gevolgd. Afvallen ging prima, alleen kwam het er even hard weer aan. Super frusterend.

Zo frustrerend dat ik er mijn werk van heb gemaakt. Duizenden mensen heb ik inmiddels begeleid met afslanken en tijdens mijn loopbaan heb ik een methode ontwikkeld dat er voor zorgt dat je kan afslanken en van het leven kan blijven genieten. 

Tijdens deze Kickstart afslankchallenge ga ik je vertellen hoe!

 

Jouw overtuigingen positief omvormen.

Jouw lichaam zegt wat over jezelf. De manier waarop je met je lichaam omgaat zegt ook wat over jezelf. De jaren dat ik verschillende dieten probeerden en daarin ook weer faalde, voelde als een mislukking. Ik ging steeds meer een hekel krijgen aan mijn lichaam; het zag er niet zo uit zoals ik dat graag wilde zien. 

Deze ervaringen zorgde ervoor dat het hele afvallen en alles wat daarmee te maken had als een negatieve last op mijn schouders lag. 

Tot het moment dat ik ontdekte dat jezelf in staat bent je gedachten over jezelf te veranderen. 

Toen ik dat inzag kon ik ook afvallen.

Deze doorbraak wil ik graag met je delen.

 

Jij kan afvallen en van het leven  blijven genieten!

In de tijd dat ik aan het dieten was, was afvallen een straf. Het was echt een saai leven tijdens afvallen en een leuk leven als ik niet op dieet was. 

Nu ik weet dat je ook op een andere manier kan afvallen wordt afvallen een spel. 

Het moment dat je ontdekt dat je kan afvallen door normaal te eten, inclusief dat glaasje wijn, is de start dat je gaat inzien dat afvallen geen straf is.

Dat het een keuze is om voor jezelf te zorgen. 

Gewoon omdat jij dat waard bent.

En dat inzicht gun ik jou ook. 

Daarom deze gratis Kickstart afslank challenge!

 


Tijdens de online Kickstart Afslankchallenge, krijg jij in 5 stappen (5 dagen)  de inzichten om afslanken positief te benaderen, jouw overtuigingen positief om te vormen, zodat je tot een echt afslankresultaat komt en tegelijkertijd van het leven kan bijven genieten!


De eerst volgende Kickstart afslank challenge start op maandag 2 september 2019. Deelname is kosteloos. 

Deel gerust deze link om deze challenge te delen!