Yes! » Start! Masterclass Actie

Je bent er klaar voor!

Van constant een nieuw dieet naar nooit meer een dieet.

Van jojo-en naar blijvend resultaat.

Van onzeker zijn naar een zelfverzekerde vrouw.

Van stress en frustratie naar rust in je kop en meer energie!

Weer tevreden over je lichaam.

Weer zelfverzekerd zijn.

Weer meer energie.

Weer sexy en aantrekkelijk voelen.

Winkelen wordt weer leuk.

De investering voor het  Fitspel is €100,= per maand, gedurende 3 maanden.

Twaalf weken lang gaan wij samen een nieuwe en blijvende manier van afslanken aanleren. Je ontdekt dat je nooit meer hoeft te diëten, dat het makkelijk is, dat je gewoon je wijntje kan blijven drinken en de rest van het gezin er niet onder hoeft te lijden.

Je gaat inzien wat de werkelijke reden is waarom je wilt afslanken, dat afslanken altijd een combinatie is van voeding, bewegen en mindset. Je gaat ervaren dat bewegen ook leuk kan zijn, je conditie verbetert en je wordt sterker. Je leert de balans te vinden in je leven en de noodzaak van rust. 

Je krijgt toegang tot de besloten community, waar je met medespelers ideeën kan uitwisselen, elkaar motiveren en steunen.

Stoppen met diëten en alle stress en frustratie die daarbij hoort en starten met te kiezen voor jezelf en een blijvend slanke lijn is onbetaalbaar!

Extra bonussen voor snelle beslisser na de Online Masterclass*

  • 3 X Online coaching van 30 minuten t.w.v. €135,=
  • Vivoki beweegmeter t.w.v.
  • Mogelijkheid tot 3 bodyscans t.w.v. €75,=

    *Voor de eerste 25 aanmelders na de Masterclass en slechts 24 uur geldig.

Laten we starten!

Fitspel 

90 Dagen full focus programma.

Werkboek, beweegmeter, workouts, community.

Gegarandeerd succes.

€ 100,= p/mnd (3 maanden)

Bonus 1: 3 x 30 min. online coaching t.w.v: €135,=

Bonus 2: Vivoki beweegmeter t.w.v.: € 79,=

Bonus 3: 3 bodyscan's t.w.v. € 75,=


Twijfel je nog of zie je nog beren op de weg? Dit zijn de vragen die ik het meest krijg:

Kost het veel tijd, ik ben namelijk best druk?

Nee, Fitspel kost je niet veel tijd. Je speelt voornamelijk in je eigen tijd. Voor VIP spelers is er drie keer een bijeenkomst op locatie. Voor de content ben je gemiddeld 5 minuten per dag bezig. Fitspel wil juist zoveel mogelijk de gezonde leefstijl in het dagelijkse leven integreren. 

Ik kan zelf wel afvallen, waarom zou ik voor dit programma betalen?

Wij zien in dat blijvend afvallen een leefstijlverandering is en daarmee een gedragsverandering. Omdat te kunnen toepassen is het handig dat je weet hoe je dat het best kan doen, maar ook waarom je dat zou doen. Met dat inzicht ga jij je geluk vergroten!

Waarom zou Fitspel wel werken, ik heb al zoveel geprobeerd?!

Omdat je klaar bent met jojo-en en nu voor blijvend resultaat kiest! Fitspel staat voor anders afvallen | blijvend afvallen, door een integratie van voeding, bewegen en mindset.

Ik wil het wel gaan doen, maar als het nou helemaal niets voor me is?

Ik wil graag happy klanten, dus ik zal er alles aan doen om jouw happy te maken. Wanneer het toch niets voor je is, dan kun je dat met mij bespreken en kijken we naar een passende oplossing.

Oh, ik twijfel zo!!!

Wanneer je twijfelt, moet je het gewoon niet doen. Je bent er misschien nog niet aan toe om te kiezen voor een andere, blijvende manier van afslanken. Waarschijnlijk ben je eigenlijk best gelukkig met hoe je eruit ziet en ervaar je geen beperkingen m.b.t. je gezondheid. 

Ik weet niet of dit wel echt iets voor mij is?

Wil jij blijvend afslanken en stoppen met diëten, of wil je dat het blijft zoals het nu is? Fitspel is op een andere manier afvallen dan de gebruikelijke manier. Als je doet wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd al kreeg.

Wanneer je blijvend slank wil worden, ga dan samen met een enthousiaste groep afslankers dit programma doen, zodat je geen stress meer hebt over je gewicht en nooit meer hoeft te diëten!