Yes! » Start!

Herken jij dit?

  • Het gevoel dat je gevangen zit in je eigen lichaam?

  • Het idee dat jij nooit alles zal kunnen eten wat jij wilt.

  • Altijd die strijd in je hoofd over wat je wel en niet gaat eten.

  • De pijnlijke confrontatie met je overgewicht als je gaat winkelen.

  • Je voelt je onaantrekkelijk en onzeker.

Ik heb het allemaal gekend. Ik was het patatje van het gezin.

Sinds mijn tiener jaren loopt overgewicht als een rode draad door mijn leven. Thuis was ik Het Patatje. Dat doet wat met je zelfvertrouwen. Met je zelfbeeld. Met mijn grote mond wist ik dat altijd weg te poetsen. Vooral veel grappen maken. Voordat een ander dat kan doen. 

Ik weet nog als de dag van gisteren dat ik op de avond van een feest, waar ik mij vreselijk op had verheugd, mijn jurk niet aan kon. De rits ging niet dicht. Ik was verdrietig en kwaad. Woest op mijzelf. Op dat moment besloot ik dat het anders moest. 

De tijd van diverse diëten volgden. Tegelijkertijd kwam het jojo-en. 

Maar misschien nog wel erger dan het jojo-en wat het steeds bewust mijzelf in de maling nemen: overdag heel strikt aan het dieet houden en 's nachts (stiekem) uit de pindakaaspot lepelen. Een koekje willen nemen, om er later achter te komen dat opeens het hele pak leeg is... Die constante strijd in je hoofd.

Ik had drie maten kleding in mijn kast. Hoe moest ik verder?

Ik besloot er mijn werk van te maken.

Inmiddels ben ik 25 jaar leef- en leefstijlcoach, geef ik trainingen en doceer ik de vakken voedingskunde en leefstijlcoaching, en heb ik mij gespecialiseerd in afslankbegeleiding. Duizenden mensen heb ik begeleid naar een slanke versie van zichzelf en tijdens deze periode is dit Fitspel programma ontstaan. 

  • Van constant een nieuw dieet naar nooit meer een dieet.
  • Van jojo-en naar blijvend resultaat.
  • Van onzeker zijn naar een zelfverzekerde vrouw.

Van stress en frustratie naar rust in je kop en meer energie!

 Je bent tevreden over je lichaam.

Je bent zelfverzekerd.

Je hebt meer energie.

Je voelt je sexy en aantrekkelijk.

Winkelen wordt weer leuk.

De investering voor het  Fitspel is geen €100,= per maand, maar slechts €75,=  gedurende 3 maanden. (Summer sale geldig tot 10 autgustus 2019) 

Twaalf weken lang gaan wij samen een nieuwe en blijvende manier van afslanken aanleren. Je ontdekt dat je nooit meer hoeft te diëten, dat het makkelijk is, dat je gewoon je wijntje kan blijven drinken en de rest van het gezin er niet onder hoeft te lijden.

Je gaat inzien wat de werkelijke reden is waarom je wilt afslanken, dat afslanken altijd een combinatie is van voeding, bewegen en mindset. Je gaat ervaren dat bewegen ook leuk kan zijn, je conditie verbetert en je wordt sterker. Je leert de balans te vinden in je leven en de noodzaak van rust. 

Je krijgt toegang tot de besloten community, waar je met medespelers ideeën kan uitwisselen, elkaar motiveren en steunen.

Stoppen met diëten en alle stress en frustratie die daarbij hoort en starten met te kiezen voor jezelf en een blijvend slanke lijn is onbetaalbaar!

Onderneem actie en maak gebruik van deze mega korting! De 25% Summer Sale korting loopt tot 15 augustus!

Twijfel je nog of zie je nog beren op de weg? Dit zijn de vragen die ik het meest krijg:

Kost het veel tijd, ik ben namelijk best druk?

Nee, Fitspel kost je niet veel tijd. Je speelt voornamelijk in je eigen tijd. Voor VIP spelers is er drie keer een bijeenkomst op locatie. Voor de content ben je gemiddeld 5 minuten per dag bezig. Fitspel wil juist zoveel mogelijk de gezonde leefstijl in het dagelijkse leven integreren. 

Ik kan zelf wel afvallen, waarom zou ik voor dit programma betalen?

Wij zien in dat blijvend afvallen een leefstijlverandering is en daarmee een gedragsverandering. Omdat te kunnen toepassen is het handig dat je weet hoe je dat het best kan doen, maar ook waarom je dat zou doen. Met dat inzicht ga jij je geluk vergroten!

Waarom zou Fitspel wel werken, ik heb al zoveel geprobeerd?!

Omdat je klaar bent met jojo-en en nu voor blijvend resultaat kiest! Fitspel staat voor anders afvallen | blijvend afvallen, door een integratie van voeding, bewegen en mindset.

Ik wil het wel gaan doen, maar als het nou helemaal niets voor me is?

Ik wil graag happy klanten, dus ik zal er alles aan doen om jouw happy te maken. Wanneer het toch niets voor je is, dan kun je dat met mij bespreken en kijken we naar een passende oplossing.

Oh, ik twijfel zo!!!

Wanneer je twijfelt, moet je het gewoon niet doen. Je bent er misschien nog niet aan toe om te kiezen voor een andere, blijvende manier van afslanken. Waarschijnlijk ben je eigenlijk best gelukkig met hoe je eruit ziet en ervaar je geen beperkingen m.b.t. je gezondheid. 

Ik weet niet of dit wel echt iets voor mij is?

Wil jij blijvend afslanken en stoppen met diëten, of wil je dat het blijft zoals het nu is? Fitspel is op een andere manier afvallen dan de gebruikelijke manier. Als je doet wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd al kreeg.

Wanneer je blijvend slank wil worden, ga dan samen met een enthousiaste groep afslankers dit programma doen, zodat je geen stress meer hebt over je gewicht en nooit meer hoeft te diëten!


Laten we starten!

Fitspel 

90 Dagen full focus programma.

Werkboek, beweegmeter, workouts, community.

Gegarandeerd succes.

Summer sale prijs € 75,= p/mnd (3 maanden)

Brainfood Live Seminar

In een dag een nieuwe mindset.

De start om anders af te vallen, blijvend slank te worden.

Ga naar huis met een persoonlijk afslankplan.

€ 47,=

Kickstart Afslank Challenge

Tijdens deze 5 daagse afslank challenge ga je ontdekken dat afslanken anders kan. 

Zonder stress of dieet.

€ 0,00