Zoeken
  • Mira de Bruin

Couscous salade met gebakken tilapia en bimi

530 calorien | 15 minuten bereiden

Voor 4 personen:

Voor de couscous salade

200 gram couscous

1/3 komkommer

5 cherrytomaatjes

1 sjalotje

1 grote teen knoflook

100 gram witte kaas

8 olijven

3 el extra vierge olijfolie

zout en peper


600 gram tilapia filet

200 gram bimi

2 el olijfolie

2 el roomboter

1 el sojasaus

zout en peper

citroen

Bereid de couscous zoals op de verpakking staat.


Strooi zout en peper over de vis en bak in de roomboter in ongeveer 10 minuten bruin. Regelmatig keren.

Roerbak de bimi in de olijfolie met de soja in ongeveer 10 minuten. Peper naar smaak.

Snij alle ingrediënten voor de couscous salade zeer fijn en meng deze met de extra vierge olijfolie. Meng het geheel door de couscous.

Eet smakelijk!


#vis




15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven