Yes! » Onze overtuiging

Onze overtuiging

Huidige situatie:  De reguliere interventie van afslanken is nog altijd: diëten en bewegen. Dat deze interventie tekort schiet zien we inmiddels aan het resultaat: 49% van de volwassenen in Nederland heeft overgewicht. Volgens het CBS (2018) zal dat in 2040; 60% zijn. De WRR (2018) heeft 'toegegeven' dat: '35 jaar gezondheid (afslank) interventie heeft tot niets geleid.' De reden: alle afslankinterventies stellen zichzelf de vraag: HOE moet je afslanken? Terwijl de vraag zou moeten zijn: WAAROM wil je afslanken. Succesvol afslanken is veel meer psychologie dan fysiologie.  Afslanken moet dus op een anderen manier, en volgens ons is dat de Fitspel Formule: combineer voeding, beweging en mindset (!) en giet dat in een spelende vorm, gemonitord door high-end coaches. Resultaat door: 

Fitspel: Spel omdat spelen leuk is. Spelen zorgt voor een glimlach op je gezicht; geluk!  Afslanken gaat primair om het creëren van een negatieve energiebalans. Dus natuurlijk gaan we je informeren over slimme voeding keuzes, en waarom bewegen van belang is.  We leggen je niets op, maar door je no-nonsense informatie te verstrekken, kan je een juiste autonome beslissing maken. Het spelen in een team zorgt voor het versterken van de mindset. Groepsdynamiek zorgt voor synergie. Deze combinatie zorgt voor mega resultaat!

Onze missie: alle volwassenen met overgewicht laten ervaren dat je op een leuke manier het lichaam kan creëren waarin jij jezelf kan zijn, wat zorgt voor meer geluk. 

Onze kernwaarden: geluk, autonomie, synergie en resultaat. 

Onze visie: door fysieke en mentale gezondheid, ben je meer in staat geluk met andere te delen.

Afslanken gaat niet over kilo's; afslanken gaat over geluk!