Yes! » Lekker makkelijk » Bloemkool curry met zoete aardappelen en kabeljauw

Bloemkool curry met zoete aardappelen en kabeljauw

Gepubliceerd op 25 januari 2019 14:04

Voor 4 personen:
1 bloemkool
200 gr tomaten
2 uien
2 teentjes knoflook
1 rode peper
2 cm gember 
3 flinke eetlepels milde currypasta. 
3 zoete aardappelen
Blik kikkererwten
400 ml komosmelk
300 gram kabeljauw 
(eventueel naam brood)

Kook de bloemkool ongeveer 10 minuten.

Verhit 3 el zonnebloemolie in pan en bak hierin de gesnipperde uien, knoflook, peper en gember. 
Voeg de in blokjes geschilde zoeteaardappelen toe en bak mee. Voeg de curry pasta toe en roer goed door elkaar. Na ongeveer 3 minuten voeg de tomaten en bloemkool erbij en roer goed.

Tenslotte voeg de kokosmelk toe en laat 30 minuten op zacht vuur pruttelen. Voeg 15 minuten voor de tijd de kabeljauw in stukken erbij.

Lekker met uit de oven verwarmde naam brood.

Eet smakelijk!

Bereiding: 15 minuten. Wachten: 30 minuten.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.