Geluk! » Lekker makkelijk » lasagne van aubergine

lasagne van aubergine

Gepubliceerd op 25 januari 2019 09:35

Aubergine lasagne met volkoren stokbrood.

Voor 4 personen: 2 aubergines. 1 kilo trostomaten. 1 blik gepelde tomaten en 1 klein blikje tomatenpuree. 1 grote gesnippere uit, 2 uitgeperste teentjes knoflook. Zout, peper, oregano, basilicum, olijfolie, geraspte kaas. Volkoren stokbrood.

Was de aubergines en snij in dunne plakken. Besprenkel met olijfolie, zout en peper en leg op bakplaat op bak papier. Zet voor 15 minuten in voorverwarmde oven van 200 graden.

Fruit ui en knoflook in olijfolie. Voeg alle tomatenspul erbij en laat ongeveer 5 minuten prutten. Voeg kruiden naar smaak toe.

Doe tomatenmengsel in ovenschaal daarover beetje geraspte kaas, dan laagje aubergine en herhaal dit. Bovenop nog wat kaas Dan voor 10 minuten onder de grill. (Of oven). Lekker met volkoren stokbrood.

Vegetarisch was nog nooit zo lekker!

Bereiden: 20 minuten.

Eet smakelijk.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.