
Voor 4 personen.
Bereid 150 gram couscous zoals op de verpakking staat. Verkruimel 1 blokje groentenbouillion over de couscous en roer door elkaar, voordat je hem wegzet.
Meng in een kom: 3 gesneden lente-uitjes, 2 geperste tenen knoflook, 3 gegrilde gesneden paprika’s uit pot en 4 gesneden gedroogde tomaten op olie uit pot, peterselie, zout, peper met 3 el olie. Wanneer couscous klaar is, meng prutje door couscous.
Meng in een kom 300 ml skyr met citroensap, zout, peper, aromat, bieslook.
Gril in een pan in 2 el olie 300 gram gesneden bimi met 1 teentje uigeperste knoflook.
Gril in hete pan in 2 el olie de (ontdooide) zalmfilets. Serveer met partjes citroen.
Super lekker, super gezond. Klaar in 25 minuten.
Reactie plaatsen
Reacties