top of page

Weg met de jojo! Samen zorgen we ervoor dat jouw doel blijvend wordt. Zodat je niet alleen deze zomer dat leuke jurkje aankan, maar ook nog over 10 jaar!

Je gaat steeds meer realiseren en accepteren dat het getal op de weegschaal niet meer is dan dat: een getal. Je laat je emotie er niet meer door beïnvloeden

Je wordt je ervan bewust dat (over)eten een andere oorzaak heeft dan honger en je bent er meer dan klaar voor om daarmee aan de slag te gaan!

Samen bouwen aan jouw ideale zelf

Foto community

Jouw tools om een betere versie van jezelf te worden door de 

logo community

KEEP GOING

 • Challenges

 • ​Commitment Calls

 • ​Q&A's

SOCIAL SUPPORT

 • Gelijkgestemden

 • Chat | Forum​

 • Coach experts

 • E-learnings

 • ​Masterclasses

 • ​Habit Calendar

COMPETENTIE

PERSOONLIJK

 • Profiel & badges

 • ​Inzicht voortgang

 • ​App

'Alone we can do so little, together we can do so much'- Helen Keller

Super bonus!

​​On-demand video cursussen, met uitwerkopdrachten!

Vrijwel alle cursussen zijn voor jou kosteloze beschikbaar, wanneer je lid wordt.

Afbeelding cursus
Afbeelding cursus
Afbeelding cursus
gezond eten

Waarom je hier bij wilt zijn

Als je je hele leven al met je gewicht bezig bent en je na al die lijnpogingen uiteindelijk alleen maar zwaarder wordt, zal je in deze community ontdekken dat er een veel effectievere manier dan diëten is om BLIJVEND slank te worden.

Als je heus wel weet wat je wel en niet moet doen om af te vallen, maar je het zo verdomde lastig vind om een gezonde leefstijl vol te houden, zal je in de in deze community je veilig genoeg voelen om je zwakke momenten te delen en daar anderen mee te helpen.

Als jij je regelmatig alleen voelt en totaal een gebrek aan energie ervaart om weer met afvallen bezig te zijn, zal je in deze community gelijkgestemden vinden die elkaar helpen, motiveren en ondersteunen.

Als je door de bomen het bos niet meer ziet en echt geen idee hebt wat nu betrouwbare informatie is met betrekking tot afvallen, voeding, bewegen en mindset, zullen de e-learnings en masterclasses een verademing voor je zijn. 

Als je klaar bent met jezelf te saboteren, zal deze community als een warm bad zijn van mede community leden en de live coachsessies van topcoaches zullen je liefdevol op koers houden. 

'Every successful individual knows that his or her achievement depends on a community of persons working together.' - Paul Ryan

In slechts 3 stappen ben jij erbij!

Klik
Klik HIER, vul je gegevens in en geef je betaalvoorkeur aan.

Log in
Na betaling ontvang je een mailtje met je inloggegevens voor de Fitspel Community.

Start
Binnen 24 uur krijg je toegang tot de community en kan je starten! 

Veel gestelde vragen

'Waarom zou ik betalen voor een community? Er zijn zo veel gratis groepen...'

De Keep Going tools, zoals de gratis cursussen, masterclasses, challenges en Q&A's zal zoveel meer resultaat opleveren dan de gratis community's. Binnen de Keep Going Community word je, door steun van anderen, je eigen leefstijlexpert en pak je je eigen regie op jouw leven terug.

'Is de community gesloten?'

Ja, de community is gesloten. Jouw profiel is zichtbaar voor andere community leden, zodat mensen je beter leren kennen. Maar jij beslist wat jij daarop vermeldt. De 'voortgangsdocumenten' zoals jouw doelenregistratie, gewoontekalender en cursussen zijn privé. De toegang tot bepaalde content is wel afhankelijk van je abonnement. 

Hoe lang duurt mijn abonnement?

Het Keep Going abonnement duurt minimaal 1 maand, het Fitspel 2.0 abonnement duurt minimaal 3 maanden en het Fitspel VIP abonnement duurt minimaal 6 maanden.

Kan ik mijn abonnement wijzigen?

Binnen een lopende termijn, kan je je abonnement upgraden. Bijvoorbeeld als je de Keep Going Community wilt uitproberen met het Keep Going abonnement, maar later besluit dat je toch Fitspel 2.0 wilt spelen en je of dat je wel wat 1:1 coaching kan gebruiken. dan kan je altijd je abonnement upgraden. Aan het einde van een lopend termijn, kan je van abonnement wisselen, dus ook weer downgraden. 

Wordt mijn abonnement stilzwijgend verlengt en zo ja, voor hoe lang? 

Een week voor het einde van je abonnement ontvang je een mail. Je beslist dan of je dit wilt opzeggen op niet. Wanneer je geen gehoor geeft aan deze mail, loopt je abonnement door voor dezelfde periode. De periode is dus afhankelijk van jouw abonnement.

Waarom alleen een gratis proefperiode voor het Keep Going abonnement?

De reden dat je alleen voor het Keep Going abonnement 2 weken GRATIS proefperiode krijgt, is omdat in het Fitspel 2.0 en Fitspel VIP het Fitspel programma zit. Voor Fitspel ontvang je een welkomstpakket met allerlei tools en duurt 3 maanden. Je hebt dan niet zoveel aan de proefperiode. Mensen die eerst willen ervaren wat de KGC is en later Fitspel willen spelen, kunnen starten met het Keep Going abonnement en later upgraden. 

bottom of page