Yes! » Basisregels community

Basisregels van de Community

• WEES BELEEFD EN TOLERANT. Je staat op het punt nieuwe mensen te ontmoeten met verschillende, interessante meningen. Wees respectvol en tolerant tegen iedereen die je ontmoet, ook al deel je hun mening niet. Gebruik geen taal die als bedreigend, misleidend, haatdragend, racistisch, of ethisch onaanvaardbaar over zou kunnen komen. En hou je niet bezig met het persoonlijk aanvallen van andere leden.

• HOU HET NETJES. Zeg wat je wilt zeggen, maar probeer je boodschap over te brengen zonder onaanvaardbaar taalgebruik. Berichten met vulgair of obsceen taalgebruik worden niet getolereerd. Dit geldt ook voor foto's, hou ze smaakvol. We willen dat iedereen zich hier op zijn/haar gemak voelt.

• PLAATS GEEN ADVERTENTIES. Help mee onze Community 'commercie-vrij' te houden. Plaats nooit ongevraagd en zonder toestemming commerciële of promotionele berichten, 'junk mail' of 'spam'.

• POST GEEN INFORMATIE DIE DE PRIVACY VAN ANDEREN SCHENDT. Respecteer de privacy van anderen en post niets wat persoonlijke informatie van anderen vrijgeeft of waarop anderen te zien zijn zonder hun toestemming. Vergeet niet dat alle berichten op eender welke pagina van Fitspel.nl openbaar en niet privé zijn. Iedereen die de website bezoekt en derde partijen (vooral via het gebruik van online zoekmachines) kunnen ze dus lezen en verzamelen.

• WEES VOORZICHTIG MET HET PLAATSEN VAN INFORMATIE OVER ANDEREN. Respecteer de privacy en rechten van anderen. Plaats nooit zonder toestemming informatie over of foto's van anderen.

• RESPECTEER ONS FITSPEL COMMUNITY TEAM. Ons Community team bestaat uit medewerkers die hun tijd besteden aan het onderhouden van een veilig en prettig online platform. We behouden ons het recht voor berichten op onze prikborden te verwijderen. Als je onze Community standaarden en gedragsregels niet naleeft, kunnen we je deelname aan de Community beëindigen. (Lees de volledige Algemene gebruikersvoorwaarden voor meer details.)