handen vasthouden

1:1coaching

Heb jij het gevoel dat je vast loopt?

Dat oude patronen zich maar blijven herhalen? Je voelt je machteloos en vol stress? Gefrustreerd of zelfs boos? 

Laten we samen het tij keren.

Mijn coaching sessies staan bekend om de eerlijke confrontatie. Maar altijd gebracht vanuit liefde.

Duur: in overleg

 
1:1 Coaching | Totale upgrade

Omdat je de moed hebt en klaar bent voor totale verandering

Hoe werkt het?

  • We maken een afspraak voor een kennismakingsgesprek van 30 minuten. Dit kan live of online. Tijdens dit gesprek onderzoeken we of ik jou kan helpen met jouw vraagstuk, maar nog veel belangrijker: of jij door mij geholpen wilt worden. Wanneer dit het geval is gaan we van start.

  • ​We starten met een 0-meting.Dat kan zowel om fysieke bepalingen zijn (gewicht, vet%, omvang), maar zeker ook om emotionele bepalingen. De subjectieve doelen, meten we via een VAS (Visueel Analoge Schaal). 

  • ​In overleg maken we een plan van aanpak met daarin verwerkt een prioritering. Omdat ​ik ervan overtuigd ben dat er alleen sprake kan zijn van een totale upgrade wanneer we de 4 pijlers (fysiek, sociaal, mentaal, spiritueel) in evenwicht brengen, is het essentieel in overleg te bekijken waar er nu het meeste voortgang geboekt kan worden, om vervolgens daarmee te starten. Je ontvangt de uitgewerkte plan van aanpak per mail. 

  • Het traject, bestaat uit opdrachten, uitwerkingen, feedback-loops en eventueel aanpassingen van het plan van aanpak. ​Van elke sessie ontvang je een verslag per mail. De termijn tussen de sessies is per persoon verschillend. In het begin zal dat frequenter zijn dan later in het traject. 

  • Afsluiting. Wanneer de totale upgrade heeft geleidt tot een totale transformatie is ons traject ten einde. ​We sluiten af met een eindevaluatie waarvan je het verslag per mail ontvangt. 

 

Duur: in overleg (meestal tussen 5-10 sessies) | Duur sessie: 60 minuten | Investering per sessie: € 110,=

Sommigen klanten zeggen: ''Ik ben een ander mens geworden''.

Ik zeg dan altijd: Nee, je bent weer meer jezelf geworden.